Etnische Zakenvrouwen Nederland

Etnische Zakenvrouwen Nederland (EZVN) is in 2004 opgericht door Maritza Russel, om initieel succesvolle zwarte zakenvrouwen niet alleen een platform te bieden, maar om vooral de zichtbaarheid van deze groep zakenvrouwen te vergroten. EZVN was hiermee het eerste vrouwelijke allochtone netwerk dat een platform bood voor deze doelgroep en daarmee op deze manier de kracht van diversiteit toonde aan de Nederlandse samenleving. De afgelopen twaalf jaar is EZVN uitgegroeid tot een professionele business club voor alle vrouwen van buitenlandse afkomst. Met een databestand van ruim 1.000 zakenvrouwen en professionals is EZVN de gesprekspartner voor overheden en bedrijfsleven op het gebied van diversiteit. De business club organiseert minimaal 4 netwerkbijeenkomsten per jaar. De Awards verkiezing, waar de EZVN Zakenvrouw Nederland en de EZVN Manager Nederland worden verkozen is een unieke gebeurtenis, waar jaarlijks vele prominenten uit binnen- en buitenland aan deelnemen. Op de netwerkbijeenkomsten staat kennisdeling en kennisuitwisseling centraal.

EZVN Awards

ezvn-awards

Op de EZVN Awards pagina kunt alles lezen over deze Awards.

EZVN Awards

EZVN Winnaressen 2017

EZVN Winnaressen 2017

Het zijn allemaal topvrouwen. Lees hier het persbericht.

Persbericht

EZVN Awards Foto’s

ezvn-awards-gala-nominaties-2016

Iedereen schitterde op de rode loper. Bekijk hier de foto’s. U kunt de foto’s ook downloaden.

Foto’s Awards

Pilot: Actie Ondernemen

Mentoren bieden studenten een nieuw en nuttig perspectief. Een samenwerking met de Hogeschool Rotterdam. Maandag 3 april  werd het startsein gegeven door wethouder Struijvenberg.

Lees meer

EZVN als Gesprekspartner

EZVN als gesprekspartner

EZVN heeft al meer dan twaalf jaar ervaring met het bereiken van Nieuwe Nederlanders. In deze periode heeft EZVN een uitzonderlijke grote expertise opgebouwd.

Lees meer

Partner Databank Topvrouwen

In gesprek met VNO - NCW

Het is belangrijk dat er goede vrouwelijke commissarissen met een andere etnische achtergrond in de databank voor topvrouwen worden opgenomen. EZVN biedt de mogelijkheid.

Lees meer

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief houden wij op de hoogte omtrent diverse ontwikkelingen die betrekking hebben op EZVN.

Lees hier de laatste nieuwsbrief

Foto's EZVN High Tea 2017

Direct lid worden

In de Spotlight

EZVN ambasadeurs

Foto's Ezvn

Gala films