Zeynep-Dag

Zeynep Dag, EZVN Ondernemer 2018. Een 28-jarige ondernemer en ontwerpster die in maar liefst 5 maanden van haar schoenenmerk ALZÚARR, een succesvol internationaal merk wist te maken. Haar klanten bestaan uit wereldberoemde artiesten als; Beyonce, de Kardashians, J.LO, Amber Rose, Nina Dobrev en nog vele anderen. Zij heeft onlangs ook nog een eigen fashion academy opgericht in ‘designstad’ Eindhoven.Tegenwoordig werkt zij met de grootste stylisten van Hollywood. Tevens heeft zij binnen 6 maanden haar grote droom verwezenlijkt met het openen van een showroom in hartje Parijs. Haar succes heeft zij naar eigen zeggen te danken aan haar mentaliteit, doorzettingsvermogen en discipline.

De vrouw die als jong meisje droomde van een eigen merk heeft ondanks alle tegenslagen, pijn en verdriet in haar leven haar dromen waar weten te maken en leeft haar droom nu volop. Een echte powervrouw! Sinds haar 18e heeft zij voor verschillende internationale merken gewerkt. Voor haar 25ste had zij drie studies afgerond; Toegepaste vormgeving, Docent Kunst & Cultuur en Master Kunstgeschiedenis. Momenteel duikt zij, zowel voor ALZÚARR als haar onlangs opgerichte fashion Academy (BFA), in duurzaamheid. Alsof dat niet genoeg was is zij ook nog een eigen boek aan het schrijven.

 

LEVEN NA DE EZVN AWARDS

Het is dagelijks een gekkenhuis. Zij wordt door meerdere bedrijven, organisaties en instellingen benaderd met de vraag om als gastspreker op te treden. Ook verschillende media benaderen haar regelmatig voor verschillende interviews.Zij is in aanraking gekomen met heel veel verschillende soorten mensen en heeft daardoor haar netwerk kunnen vergroten en versterken. En zij zet haar netwerk graag in om anderen te helpen die hun dromen willen najagen. Tevens heeft zij zoals eerder vermeld, een eigen academy opgericht. Een antwoord op de vraag die zij tegenkwam in markt. Als een echte ondernemer greep zij de kans die voor haar lag.